Missziónk

1960-ban 1 hektárnyi gazdaság 2 embert látott el élelemmel, 1995-re ez az igény 4 főre emelkedett, 2025-ben pedig — az előrejelzések szerint — már 5 embert kell majd ugyanekkora földről élelmiszerrel ellátni. E szükségleteket látva nincs alternatívája a még termelékenyebb és fokozottan élelmezési célú mezőgazdaságnak.

A világ vezető agrárcégeként a Syngenta központi szerepet fog játszani ebben a folyamatban. Ez a szerep nem más, mint jobb élelemmel ellátni egy jobb világot a különböző növénykultúrákra vonatkozó eljárásmódok tökéletesítésével. Növényvédelmi termékeink és vetőmagjaink világszerte hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez, valamint a növekvő élelem- és bioüzemanyag-igény ellátásához. A Syngenta tisztában van a piacvezető pozícióval járó felelősségével, ezért egész tevékenységének célja a modern mezőgazdaság fejlesztése.

1-3-fil-1-245Kifogástalan minőség

A fokozódó környezetvédelmi elvárások miatt a mezőgazdasági felhasználásban csak a kifogástalan környezetvédelmi és közegészségügyi besorolású készítmények lesznek felhasználhatóak. A Syngenta csak olyan készítményeket forgalmaz, amelyek a XXI. század követelményeinek is megfelelnek.

Fenntartható mezőgazdaság

Növényvédelemre egyre nagyobb szükség lesz. Növekszik a Föld népessége, a termőföld területe csökken, az újabb, agresszívabb károsítók miatt egyre többet veszítünk a termésből. A termelés kockázata növényvédelem nélkül kiszámíthatatlanná teszi a gazdálkodást.

A Syngenta elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett. Ehhez innovatív kutatás-fejlesztéssel járul hozzá. 2009-ben cégünk mintegy 960 millió USD-t invesztált kutatás-fejlesztési tevékenységbe. Felhalmozott tapasztalataink és ötleteink révén olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre, amelyek javíthatják az emberek egészségét, ellátását, környezetét és életminőségét.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: