Missziónk

1960-ban 1 hektárnyi gazdaság 2 embert látott el élelemmel, 1995-re ez az igény 4 főre emelkedett, 2025-ben pedig — az előrejelzések szerint — már 5 embert kell majd ugyanekkora földről élelmiszerrel ellátni. E szükségleteket látva nincs alternatívája a még termelékenyebb és fokozottan élelmezési célú mezőgazdaságnak.

A világ vezető agrárcégeként a Syngenta központi szerepet fog játszani ebben a folyamatban. Ez a szerep nem más, mint jobb élelemmel ellátni egy jobb világot a különböző növénykultúrákra vonatkozó eljárásmódok tökéletesítésével. Növényvédelmi termékeink és vetőmagjaink világszerte hozzájárulnak a termelékenység növeléséhez, valamint a növekvő élelem- és bioüzemanyag-igény ellátásához. A Syngenta tisztában van a piacvezető pozícióval járó felelősségével, ezért egész tevékenységének célja a modern mezőgazdaság fejlesztése.

1-3-fil-1-245Kifogástalan minőség

A fokozódó környezetvédelmi elvárások miatt a mezőgazdasági felhasználásban csak a kifogástalan környezetvédelmi és közegészségügyi besorolású készítmények lesznek felhasználhatóak. A Syngenta csak olyan készítményeket forgalmaz, amelyek a XXI. század követelményeinek is megfelelnek.

Fenntartható mezőgazdaság

Növényvédelemre egyre nagyobb szükség lesz. Növekszik a Föld népessége, a termőföld területe csökken, az újabb, agresszívabb károsítók miatt egyre többet veszítünk a termésből. A termelés kockázata növényvédelem nélkül kiszámíthatatlanná teszi a gazdálkodást.

A Syngenta elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett. Ehhez innovatív kutatás-fejlesztéssel járul hozzá. 2009-ben cégünk mintegy 960 millió USD-t invesztált kutatás-fejlesztési tevékenységbe. Felhalmozott tapasztalataink és ötleteink révén olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre, amelyek javíthatják az emberek egészségét, ellátását, környezetét és életminőségét.