Mobilappot és Facebook oldalt hozott az új év

Két fontos újdonságot hozott 2019:  megjelent okostelefonokra fejlesztett új applikációnk és Syngenta Agrár Klub néven elindult Facebook oldalunk.

Ma már nemcsak a fiatalok, de az idősebb gazdálkodók jelentős része is okostelefont használ. Ezen rendszeresen tájékozódik az interneten, keresi azokat az online szakmai fórumokat, ahol globális híreket, nemzetközi tapasztalatokat és szaktanácsokat talál. A bloggal elindított úton járva a legnagyobb közösségi térben a jövőbe mutató piaci trendek mellett az innovatív megoldásokat és a technológiai újdonságokat mutatjuk be közérthetően, a Syngenta növénykultúra-alapú integrált megoldásaira fókuszálva . Igyekszünk sok videós és fotós tartalommal jelentkezni, amelyek még inkább szemléltetik törekvéseinket.

Csatlakozzanak Önök is Facebook közösségünkhöz

Az idei szezonnyitó rendezvényeken bemutattuk új mobilapplikációnkat! Az androidos és iOS operációs rendszereket használó okostelefonokra egyaránt letölthető – Syngenta Magyarország nevű – fejlesztésünkkel online és offline is első kézből értesülhettek a gazdálkodók újdonságainkról, termékeinkről, vagy akár naprakész időjárás-előrejelzésünket és blogposztjainkat is figyelemmel kísérhetik.

Az alkalmazások itt tölthetőek le:

Android: https://bit.ly/2FJHBVI
iOS: https://apple.co/2HnRt90