Syngenta újdonságok bemutatója

A Syngenta a hollandiai Wervershoofban – Fields of Innovation címmel – termékbemutatót tart szeptember 24-26. között az európai farmerek számára.

A vállalat egy sor olyan új növényfajtát mutat be a rendezvényen, amelyek választ jelentenek korunk kulcsfontosságú kihívásaira, például az éghajlatváltozásra. Így a Syngenta a rendezvényre új káposztaféléket, tök, hagyma és leveles növényfajtákat hoz el, mivel a bemutató események középpontjában a fenntartható termelés áll.

A globális felmelegedés miatt bekövetkezett szélsőséges időjárási események által okozott veszélyekre reagálva a vállalat által kifejlesztett új Syngenta Champion káposztafajták például bizonyítottan jól teljesítenek a hosszabb száraz időszakokban is. Emellett az új, a forróságot jól tűrő karfiolfajták szélsőséges körülmények között is megbízhatóan biztosítják a megfelelő terméshozamot.

A Fields of Innovation alkalmával kezdődik meg egy új tökfajta forgalmazása, a levélzöldségek termesztőinek pedig egy sor magas hozamú fajtát mutatnak be. Ezek fejlesztése során arra is fókuszáltak, hogy erős legyen az új fajták betegségekkel szembeni természetes ellenállósága.

***

Iratkozzon fel Ön is hírlevelünkre és értesüljön a friss blogposztokról: https://blog.syngenta.hu/hirlevel

Fent vagyunk a Facebookon is: https://www.facebook.com/syngentaagrarklub