Zöldségpiac II.: a kiváló minőségű zöldség lesz versenyképes 2015-ben

A magyarországi zöldségtermelés csak a hazai fogyasztásban, a tudatos hazai fogyasztókban bízhat. A magas szakértelemmel termesztett kiváló minőségű, megbízható termék hazai forrásból is elérhető. Ha ez a tény tudatosul, akkor a meglévő felület biztonságot és biztos megélhetést adhat a hazai szakmának. A jó minőségű magyar zöldségeknek helye van a magyar piacokon és a fogyasztók asztalán. A Syngenta a zöldségtermelés szinte minden fajának szegmensére kínál megoldást, sok esetben egyedi betegség-ellenálló képességekkel. 2015 a minőség éve lesz, azt várjuk, hogy a lehető legtöbb partnerünk felismerje, hogy a jó minőségű, megbízható termék az a termelés egyetlen útja.

A Syngenta ehhez minden segítséget megad, hiszen minden bevezetendő fajtánk, a szükséges agronómiai tulajdonságok mellett, szegmense legjobb minőségét képviseli. Szinte minden fajban vezetünk be újdonságokat. A teljesség igénye nélkül csak néhány név: Rubin görögdinnye, Mavunor káposzta, David karfiol, Atlanum kelkáposzta Clodano és Climstar paradicsomok és El Fares paprika. Mind-mind kiváló ízzel, színnel, beltartalmi értékkel bírnak.

Az újdonságok mellett pedig egy új növényvédelmi eljárást mutatunk be a Grow Palánta Kft-vel közösen, amely már palántakortól védelmet ad a zöldségfélék számára. Erről egy másik posztban részletesebben írni fogunk.