Felhasználási feltételek

A honlapon megjelenő teljes tartalom a Syngenta Kft. szellemi tulajdonát képezi.

A honlapon megjelenő szövegek, fotók, hang- és videó anyagok a jogtulajdonos tulajdonát képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Az oldalon megjelenő egyes ábrák vagy logók ezen felül védjegyoltalom alatt is állnak.

Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában a jogtulajdonos engedélye nélkül  – a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével -bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni, mások számára hozzáférhetővé tenni.

Amennyiben a portálon megjelenő posztokat, cikkeket, fotókat, hang- és videó anyagokat a jogtulajdonos tudomása és előzetes engedélye nélkül használja fel részben vagy egészben bármilyen médiumban (internetes oldal, újság, magazin, könyv, rádió, televízió, stb.), úgy a jogtalan felhasználással összefüggésben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) és 94.§ és egyéb hatályos jogszabályok alapján a tulajdonosnak jogában áll kártérítést követelni és a megfelelő jogi lépéseket megtenni jogainak megóvása érdekében.

A honlapon található információk tájékoztató jellegűek.